2009. december 2., szerda

Drazsé és a Lépegetők

Ez a majom Draskovics lemondott... 3 és fél év után ismétli magát a történelem.
Olyan mindegy, hogy melyik agymosott pártkatona lesz helyette... a Birodalmi Lépegetők maradnak. Még négy hónapig biztos. Aztán Libi Gordi Hadúr helyett Orbi Viki Hadúr veszi át a hatalmat... és átfestik a Lépegetőket, bár néhányat tuti leselejteznek közülük. Nem megsemmisítenek, leselejteznek.
De a Birodalmi Lépegetők nagy része marad.

Köztársaság, mi? Közünk nincs ehhez a társasághoz...

A nagy kérdés az, hogy az ellenállók tábora, hatalma mennyit változik az elkövetkezendő négy hónapban és utána.

2 megjegyzés:

  1. Engem személy szerint hidegen szokott hagyni az itthoni politika, hisz tényleg, mindegy melyik idióta áll az emelvényen, úgy is csak egy bábú aki mások parancsára ugrál, persze jó pénzért meg hatalomért.

    Az ellenállók tábora remélem gyarapodik mint eddig is, mert ha nem, akkor személyem szerint gondban leszünk.

    VálaszTörlés
  2. Engem sajnos nem hagy hidegen...

    Kereső emberként, a hivatalokkal küzdő apaként nap mint nap érzem a rendszer visszásságait, rohadtságát. Ha el akarok intézni egy dolgot, amit normálisan fél óra alatt el lehetne (vagy levélben el lehetne), ahhoz ki kell vennem legalább 2 szabadnapot. Az első szabadnapon bemegyek a hivatalba minden papírral, ami a hivatal honlapján fent volt, mint csatolandó dokumentum. Akkor közlik velem, hogy ez nem elég. A második alkalommal viszem a hiánypótlást, egy másik nő fogad, aki vagy közli, hogy nem is kell, amit hoztam, vagy közli, hogy még kell valami...

    Mert fingjuk nincs arról, hogy mik a hatályos szabályok, ugyanis Dunát lehetne rekeszteni a különböző törvényekkel, rendeletekkel, törvényi erejű rendeletekkel és határozatokkal... amik közt sok ellentmondás is van persze.

    A lehetetlen adórendszerről meg a folyamatos jogtiprásokról ne is beszéljünk...

    VálaszTörlés